Spanish restaurant bar

Bar RavalFor Toronto is a new and very interesting addition. This is a Spanish restaurant-style bar by chefGrant van GamerenImagine and PARTISANSDesign. It is unusualArtwork, the boss thinksBar RavalYesAn art restaurant .

The total area of ​​the restaurant is 1980Square feet, it is indeed a building-like sculpture. The hand-crafted steel mesh covers the front and side windows, allowing passers-by to see the real magic of the interior design of the restaurant.
The mahogany mahogany strips form unique furniture that surrounds the walls, revealing a little beauty and elegance. Everything is fluid and subtle, affecting the atmosphere inside the bar.
The ceiling is engraved with warm concave lighting that highlights the bar, walls and everything.
This is a magical interior design, once you walk inside, it is like entering a different world with a unique style.



Relevant recommended products

High Bay Light C2300-AE

Seamless Steel Pipes from Okorder ASTMA53/106

Plastic Concrete Formwork System for Round Panel

Ceramic Fiber Paper Type 1260℃ STD or HP

High purity Silica Oxide

NOE VALLEY Residential

Noe ValleyHouse is Bach Architecturea project, it is for a 3

Reconstructed an indoor space around an open stairwell to allow light to pass through the floor above. The stairs connect the house from the entrance to the top floor. To help illuminate the stairs, they installed a chamfered window and a large skylight to make each floor bright.
The stairs are clearly the focus of the house, with wooden pedals, glass and steel elements.
The right side of the office has access to the new terrace and green garden.
The three bedrooms are on the top floor, including the master bedroom suite.
The light bulb fills the shower room and illuminates the rest of the bathroom. Each space is decorated with locally produced healthy ceramics.



Relevant recommended products

Hot Dipped Galvanized Garden Welded Mesh Fence

Slitting and winding metal foil

Q345 U shaped Channel Steel Hot Rolled Channel

Solar Light Solar Product Off Grid New Energy 027ZE

GRITSEP DS Grit Classifiers

TWIG chair from NENDO

Twig is a minimalist chair by Tokyo Design CompanyNendoforAliasDesign. Alias is a company specializing in the production of aluminum furniture, so the design company decided to create an aluminum chair.

Although the aluminum structure remains unchanged, the upper parts of the five different chairs use different shapes, colors and materials . As a result, they offer a range of seating experiences, from high-back chairs for dining to office chairs for everyday use.
The materials for the seat include wood, plastic or fabric. In addition, when the upper portion of the seat is removed, the underlying aluminum frame can be folded for transport.



Relevant recommended products

PVC Corrugated hose for water suction

Synthetic Artificial Grass Landscape Decoration for Garden

China Football Soccer Artificial Grass Turf CE Reach

Vacuum 28 Tube Solar Collector China Top Supplier

China PPR Three Tee Fittings of Industrial Application

Two neighbors fell in love and merged the apartment

After two neighbors fell in love, they chose to merge adjacent apartments into a modern design in Sofia, Bulgaria. Responsible for the project is Pavel Yanev, fromALL inStudio, he named the project When a neighbor falls in love. This newly combined unit exceeds 100square meter(1080square feet), maintain a functional bright space within the budget design.

The apartment is visually separated by oak parquet, spanning walls and ceilings. It gives an open view, from the lounge to the living room, making the apartment look bigger.
The panel is kept in simple black and white, balanced with grey and wooden style.
The oak dining table was built specifically for this project, as well as the sofa.

The wooden walls in the bedroom are connected to the floor to create a warm feeling.



Relevant recommended products

Glass Water /Juce Jug Beer Pot /Plastic lid Hot Sale

TRACK IN DRYWALL PARTITION CONCEALED T-GRID SYSTEMS

Running Track with 25mm Height and 12000Dtex

280W Hot Sale Swimming Pool Centrifugal Water Pump

Special Steel W6 High Speed Tool Steel Round Bar

Colorful house designed by CUBO

This minimalist house is located in Kanagawa, Japan, by CUBODesigned. The location is located at Otobash, an intensive resident, some distance from Nagoya Station. This project was built for a father and his daughter, focusing on the modern Japanese aesthetics and artistic talents throughout the space, mixing a vivid color scheme.

The spacious gap is placed at the entrance to provide a buffer. The father’s contemporary Japanese-style single-story space occupies the empty space on the right. On the left is the daughter’s living space, which is also adjacent to the inner courtyard. An eclectic color palette reminds of traditional Oriental art, placed with a colorful lantern and black tatami, creating a space that is creative and comfortable.
The structure of the home consists of simple straight squares in order to coordinate with the surrounding environment. Paintings on the Lama Gate——Japanese paper sliding door—— was created in collaboration with an artist. The bedroom design on the second floor is based on a European hotel design. One of the walls is painted in indigo, decorated with ivy-like patterns that accentuate the atmosphere of the interior.



Relevant recommended products

Extrude PVC Foam Sheet 1-30mm PVC Foam Board

Good Quality PVC Foam Sheet for Cabinet

cuplock standard scaffolding system

Motor Grader MG1320C for road building site

Mini Golf Artificial Grass Of Sport

Modern minimalist furniture made of steel

Jo WiltonandMirka GrohnYesBritish-Finnish The design portfolio, they were founded&New, a modern furniture company, focusing on Minimalist ventilation design. The use of steel as a durable and strong material is the perfect choice for making a work.

Every modern piece of work stands out because of its bold angles, with interesting colors. Sometimes steel is matched with different types of wood to make the design more unique. The first collection includes a coffee table, sideboard, desk and clothes rack.

]

Furniture” width=”600″ height=” 800″ />



Relevant recommended products

QDX(P).QX(P) Stainless Steel Submersible Pumps

Smooth&Textured ASTM PE/EVA/ECB Geomembrane

High quality hot selling pvc foam board (Poster Foam Board)

Electrical Suspended Platform Parts Control box for Access Working Platforms

In-stock 245Watt Polycrystalline Solar Panel

Vase made of glass, cement and sand

100% Sand is a recent graduate Anabella Vivas a project to investigate whether the process of designing during the creation can benefit from natural elements. Want to strike a balance between materials,VivasSelect mixed sand and concrete, and combine with glass. All in all, each piece comes with 60% concrete and 40%glass.

By using a large amount of sand in a concrete mixture,VivasCan Blow the glass inside, Some slightly colder than normal temperature, so that the components may be combined together. Each piece is hand-crafted, showing the texture and appearance of the work itself.
Vivas
This year will be at Ventura Lambrate Show her project.

Vases made of cement and sand” width=”600″ height=”530″ />



Relevant recommended products

Home used solar cooker/solar oven for outdoor/Outdoor use solar cookers

Multi-Purpose Lubricant Aerosol Can With Lid

35kV or Lower XLPE Insulation Power Cable

Green Color Coating Aluminum Coil with High Quality

150 Watt Photovoltaic Poly Solar Panel

London’s minimalist home

Abercorn Place is a minimalist home in London, Paolo Cossu Architectsand MB Design StudioCooperatively designed . The project occupies two floors on top of a Victorian terraced home. The house is 70 late in the late period was transformed into three apartments, deprived of the most original features.

The ceiling with three-bedroom apartment, door size, wall surface and window style are not good. The aim of the project is to create a contemporary interior that unifies and integrates the existing remaining Victorian features. The design approach is to create a luxurious interior that uses a limited amount of material to create a cohesive home.
The natural materials used include stone, marble and wood, which are characterized by different surface decorations. Their blending and interaction as well as natural and artificial light create a very rich and abstract interior. The connection between different rooms and floors and the open floor plan are achieved by letting the door disappear, creating a long-term view in different areas.



Relevant recommended products

durable and Reliable sus 309 stainless steel bar with quick delivery made in china

3m Reflective Adhesive clothing fabric Tape heatproof

CNBM Solar Monocrystalline 125mm Series 90W

HIgh Quality Tinplate Easy Open End,153mm, Tinplate Material

Fire Truck 2000L Isuzu 4X2 Small

Safety sensor

iSensor HD Patio is a security sensor specially designed for the exterior of the house, packaged in a clear anti-resistance Weathered casing. It allows users to remotely control via Android and iOSApp. The camera comes with a standard 4 GBmemory, in addition, the camera also has a motion sensor and a 240degree of view, without distortion. If suspicious activity is detected, the camera will immediately notify you by notification, snapshot and automatic upload to the userGoogle Drive HD video to inform users that there will be no additional fees.

iSensorinIndiegogoOnly raises1000US dollars, but now has raised more than 150000US dollars. ISensor HD Patio has greater potential and has a distinct advantage over many competitors’ products.



Relevant recommended products

New PPR Equal coupling Fittings of Industrial Application

Polyester Geotextile Fabric High-Performance for Road Construction

Refractory for Lime Kilns Insulation Fire Brick for Furnace

8011 Grade DC&CC Aluminum Coil Plate Aluminum Sheet Stocks

Holiday Season Waterproof Led Christmas Light 5Mm Wide Angle

Simple home in Japan

Diamant is a simple residence and gallery located in Osaka, Japan, by JunMurata Design. The address is located at YamatoThe area near the river, the customer is the owner of a gallery antique shop. Due to the limited budget, the client wants to buy a second-hand building and then use the rest of the fund to dress up the house.

Architects are required to design an additional storage space, a small exhibition space and a comfortable living and working space. Because the busy street is adjacent to the building, there are no windows in the south and west. The only natural light enters from the east and the walls are covered with soundproofing mats to limit the noise from the street.
In addition, in order to let light enter the space on the first floor, while maintaining privacy, a variety of corrugated opaque glass blocks are arranged to form a perfect 11X11Square square windows. The first floor contains glassware and antiques collected by customers, and the second floor warehouse is used to store idle items. The third floor is Private space to relax and sleep.



Relevant recommended products

TUBE CUTTER SQ-MC-3-30-1Aluminium alloy /Zinc alloy

PPR Pipe Fitting for Landscape Irrigation System

New China PPR Pipes Used in Industrial Application

CE and TUV Approved High Efficiency 20W Mono Solar Panel

SIH:S hydraulic system Excavator SH800LHD-5/SH800LHD-5 MASS