Modern city top floor

The modern city riverside attic on the edge of a large natural park in Bucharest, Romania, is a perfect example of how to balance nature with timeless neutral colours and avant-garde design. Designed by Ralu Dofin, the 200m2 apartment is located near Herastrau Park and has a great natural light that illuminates a comfortable and stylish home.

The most striking feature of entering the apartment is the entrance passage, a dark hall with a style that mimics the corroding surface. A light that is inserted into the beam splits the wall and floor at an asymmetrical angle. The light lines appear to be from the light-filled room at the end of the hall. Additional lights are provided by fixtures along the ceiling and walls, adding a sense of space.

In contrast to the dark corridor, the living room is defined by a large amount of natural light. Large leisure spaces are divided into dining and living areas by furniture groups. On the one hand, the beautiful photo wallpaper on the table gives a unique atmosphere. In general, the furniture in the space maintains a neutral hue and a soft, smooth shape.



Relevant recommended products

Aluminium Profiles Window and Door Profiles Heat Sink Profile

High Quality Hot DippedGalvanized Wire

Carport or Awnings for Kinder Playground Patio Shade Sail and for House and Garden

7075 Alloy Mill Finished Aluminum Sheets

Mini Single Drum Vibratory Roller JY450D-2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *