Montreal residential low-impact renovation

eager to respect the original personality of the home and the big poplar in the backyard,Microclimat ArchitectureLow-influenced retrofits for this Montreal, Canada homeHomeowners want the home to be updated to create a connection between the home and the surrounding environment.
The new mezzanine contains the master bedroom, suspended on either side of the home. It seems to float on the other two floors, just Make a small amount of modifications to the original structure.
Two-story windows on the back of the house provide natural light to the interior.
The interior is kept simple, with white walls and surfaces and light wood.
The layout of the home was completely remodeled, including a new staircase that connects all floors.



Relevant recommended products

Tinplate For Metal Cans Uasge,Prime Grade/Secondary Grade

Spring Precision and Compression with Stainless Steel

ASTM Grade 3003 Aluminum Strips Belt For Solar

Promotion 3m Reflective Adhesive Clothing Fabric Tape

Double Layer Corrugated Roofing Machine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *