New York apartment renovated 30 years later

LeaveRiversideThe park is just a few steps away from this existing New York apartment30Nothing in the past Being touched, there is an urgent need for overhaul. StudioLABIntervention redesigned this2150 square feet of space.

The homeowner wants an open design that helps entertain and allows natural light to flood the interior. The wall was removed to make this possible.
The built-in cabinet is mounted on the bottom to provide maximum storage and hidden heat sinks. They insist on using neutral colors to make the interior clean and bright.
The combination of kitchen and dining room creates a more open space. The room is minimalist and its smooth lines conform to the rest of the apartment.
A charcoal built-in cube provides deep storage for the lounge.



Relevant recommended products

Prepainted Steel Rolled/Cold Rolled Steel Coil Prepainted

Solar Panel 250W Solar Module High Quality High Efficiency

Machinery Mini Loaders zl936 Wheel Loader

Aluminum Composite Panel PE or PVDF-Best Price

Non Woven Polypropylene Geotextile with UV Resistant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *