The traditional residence of the 20th century became an existing residence.

Behnisch Architekten took over a Stuttgart, Germany 20Century30The traditional residence of the year, turning it into a modern open residence. The project consists of seamlessly blending a new modern structure on the second floor with the original home.

The original herringbone roof of the house together with the dividing wall isBehnischRemove, give indoor one More open feel. The surface of the second layer was replaced with a new look.
The second layer looks like a transparent glass box with floor-to-ceiling windows.
Sustainability is the focus of retrofitting. To reduce carbon emissions, they use prefabricated plywood and geothermal heat pumps to reduce energy use.
they Triple glazing is also installed to prevent heat transfer.
A metal mesh shutter system is installed on the top layer to help reduce UV light entry and regulate room temperature.



Relevant recommended products

Aluminium Sheets AA3005 for Making Aluminium Trailers

Fiberglass Insect Screen Mesh Folding Window Screen Mesh

Excellent Hot-Dip Galvanized/ Aluzinc Steel/Coil in China

PP-R Concealed stop valve with SPT Brand

Aluminium Rectangular Tubes Used on Furniture

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *